Keith Carnal – 29. april
April 6, 2017
Milica Pavlovic – 6. maj
April 6, 2017

Nakadia – 5.maj

Tajlandska ljepotica pretvara se u globalnu ikonu – ova jedinstvena bajka iz 21. vijeka ukratko opisuje karijeru Nakadie, jedne od najatraktivnijih predstavnica ljepšeg pola na globalnoj DJ sceni. Prije muzičke karijere bavila se modelingom koji joj je omogućio da proputuje svijet i otkrije čari elektronske muzike. Seli se u Berlin gdje počinje da razvija svoju produkcijsku stranu, izdajući singl “Check & Run”, koji odmah po izlasku doživljava veliki uspijeh – postaje prvi klupski hit u 2013. godini, istovremeno provodeći sedam sedmica na Beatportovoj Techno top listi.

Danas je Nakadia jedna od vodećih disko džokejki na svjetskoj elektronskoj sceni sa nastupima u mnogim legendarnim klubovima kao što su: Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai i mnogi drugi. Ljudi je cijene zbog izuzetnih vještina miksanja, a vole je ne samo zbog njene produkcije, koliko zbog nevjerovatne energije – ona je tu da bi osvojila svijet svojim jakim tech melodijama.

Nakadia stiže u Crnu Goru u petak, 5. maja kada će nastupiti u kotorskom klubu Maximus. Podrška stiže od P.S.-a i Raven-a, artista koji nam iz žurke u žurku pokazuju da magija ipak postoji, uvijek ponovo proživljena na danceflooru kada se mađioničari nalaze za mix pultom.

Cijena ulaznice: 6 eura

Comments are closed.