Darin Epsilon – petak, 21. april
March 8, 2017
Nakadia – 5.maj
April 6, 2017

Keith Carnal – 29. april

Holandski DJ i producent Keith Carnal nastupiće premijerno u Maximusu u subotu, 29. aprila. Poslije Velike Britanije, Njemačke, Španije i Beograda dolazi u Kotor kako bi posjetiocima crnogorske elektronske katedrale predstavio svoje bogato stvaralaštvo, zbog kojeg je cijenjen i svrstan među najbolje artiste širom svijeta. Podršku za party koji će, sigurni smo, pomjeriti granice clubbinga u Crnoj Gori, pružiće Sugar Lobby i TZ Project.

Cijena ulaznice: do ponoći 6, nakon toga 8 eura.

Harizmatični Holanđanin na svjetskoj elektronskoj sceni pojavio se 2008. godine još uvijek pronalazeći svoj omiljeni muzički pravac. Zahvaljujući nevjerovatnoj energiji, ali prije svega talentu, ubrzo su stigle pohvale od velikih imena kao što su: Joel Mull, Chris Liebing i Ben Klock. Stacioniran u Amsterdamu, Keith je danas jedna od najvećih zvijezda sirovog techna koja dijeli mix pult sa najvećim imenima svog žanra, pa smo sigurni da će sladokusce malo tvrđeg, a u isto vrijeme melodičnog zvuka, obradovati njegov nastup u kotorskom klubu. Njegova vrhunska produkcija dobija masivni support, a njegove trake ‘Analysis’, ‘Prospect’ i najbolja među najboljima ‘Untold’ izdate su na AFFIN Recordingsu.

Beogradska DJ – ka Slađana Cirjak, aka. Sugar Lobby, pored izdanja za poznate etikete !Organism, Lunar Limited, rezident je TAUTEN organizacije. Nastupala je u svim važnijim klubovima u Srbiji, a takođe mogli ste je čuti u klubovima i na festivalima u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Bugarskoj, Poljskoj i Nemačkoj. Njeni setovi su mistični, energični, inspirisani zvukom izdavačkih kuća kao što su Illegal Alien Records, Arts, Token, Modularz, Ostgut Ton.

Elektronska kraljica otvara svoja vrata za majstore techno zvuka u režiji Dangerous Minds, kada će se publici u Maximusu predstaviti Keith Carnal i Sugar Lobby, uz podršku barskog producenta Strahinje Djordjevic aka TZ Project.

Info: 067217101

Comments are closed.